You are here

Guli Guli

Mesto: 

Sekundarne sirovine

Guli Guli D.O.O. se od samog osnivanja bavi reciklažom sekundarnih sirovina.

Budući da se društvo opredeljuje da uspostavi ravnotežu izmedju obima nastajanja otpadaka i njihovog ponovnog vraćanja u sirovinski krug, firma vidi svoju perspektivu i budućnost u reciklaži otpadnog gvoždja, aluminijuma, bakra, mesinga, plastike i drugih otpadnih materijala.

Guli Guli D.O.O. konstantno prati promene i razvoj tržišta i samim tim uskladjuje i modernizuje opremu i uslove za rad.


Guli Guli D.O.O. tokom 20 godina razvoja, praćenjem potreba tržišta počeo je prodaju vozila, mašina i opreme.

Od 2000. godine uglavnom se bazira na prodaji sredstava iz vojnog programa. Pored vozila na stovarištu se mogu naći agregati, pumpe, dizalice, viljuškari, motori i mnogi rezervni delovi za vozila i mašine.

Preduzeće Guli Guli D.O.O. od 2005. godine zvanični je zastupnik kompanije STEYR-WERNER Austrija, proizvodjača hidrauličkih sistema Multi Crimp.

MULTI CRIMP predstavlja savršen i skladan sistem u oblasti hidrauličkih komponenti koje su danas sastavni deo svake industrijske mašine. Glavna odlika ovog sistema je sigurnost i pouzdanost, uz minimalan rizik za zastoj proizvodnje ili usluge koju pruža Vaša kompanija.

MULTI CRIMP sistem je razvijan na osnovu dugogodišnjih iskustava u oblasti hidraulickih elemenata, a sve sa ciljem, da krajnji korisnik dobije garanciju na 1.000.000 radnih ciklusa dataog elementa!

up
20 users have voted.