You are here

Jezero hotel

Mesto: 
Brendovi: 

HOTEL
HOTELSKI SMEŠTAJ

Zlatar je planina izuzetne lepote a krasi je netaknuta priroda, klima po kojoj je ovaj kraj poznat kao vazdušna banja i poznata po boravištu beloglavog supa.
Prosečna nadmorska visina je 1400m.

U podnožiju ove lepotice nalazi se Nova Varoš, a u njoj hotel JEZERO koji posluje u sastavu A.D. za ugostiteljstvo Zlatar. Hotel JEZERO nalazi se u najlepšem delu grada i prijatnom ambijentu borovog parka.

Nudimo Vam:

Kolektivni vikend izleti
Specijalna ponuda za firme koje brinu o svojim zaposlenim. Organizujemo kolektivne vikend izlete za Vaše zaposlene.Vožnja brodićem jezerima, obilazak manastira Mileševe, crkve na Vodenoj Poljani... specijaliteti od heljde, zlatarskog kajmaka, sira, pršute...

Rekreativna nastava

U hotelu Jezero organizujemo nastavu u prirodi, poznatiju kao rekreativna nastava. Od drugih se razlikujemo po boljoj usluzi i povoljnim cenama.


Organizovanje vaših svečanosti

Već godinama smo poznati da smo dobri domaćini kada su u pitanju organizovanje vaših svečanosti. Naši zaposleni svojim znanjem i iskustvom trude se da vašim i našim gostima boravak u prostorijama hotela Jezero bude što prijatni. Naši iskusni kuvari u pripremanju specijaliteta zlatarskog kraja poznati su na daleko.

Organizovanje izleta

Za svoje goste hotel JEZERO organizuje izlete i obilazak zanimljivih mesta na planini Zlatar i okolini. Izdvajamo samo nekoliko koje su naši gosti izabrali kao najbolje:

-Obilazak staništa beloglavog supa na Zlatarskom jezeru i vožnja jezerima...

-Vožnja terenskim vozilima kroz teško prohodne šumske puteve Zlatara...

-Izlet do manastira Mileševa...