You are here

Hotel CMC Satelit

Mesto: 
Brendovi: 

CMC Klub Satelit brine o zdravlju i lepoti svojih gostiju: u okviru objekta nalazi se savremeni SPA centar koji Vam nudi sve što je potrebno za opuštanje duha i tela na jednom mestu.

Klub poseduje zatvoren bazen, đakuzi, saunu mini teretanu i niz drugih zanimljivih sadržaja. Zatvoreni bazen na raspolaganju je gostima 24 sata dnevno. Ove usluge uz doplatu mogu koristiti i treća lica.

Da bi oporavak duha i tela bio potpun, tu su i kvalitetni kozmetički tretmani. Boravak u prirodi, pažljivo osmišljene aktivnosti, zdrava ishrana i lekarski pregledi pomoći će Vam da preispitate dosadašnji životni stil. Za to je, između ostalog, zadužen edukovan i iskusan tim koji čine turistički i medicinski stručnjaci kao i fitnes treneri.

Ono što se posebno izdvaja iz ponude Klub Satelit SPA centra je đakuzi kada za šest osoba. Za korišćenje ove usluge, hotel Vam nudi mogućnost samostalnog odabira termina uz maksimalnu privatnost u vreme njegovog trajanja. Željeni termin za ovu uslugu trebalo bi najaviti tri do četiri časa unapred kako bismo bili u mogućnosti da Vam obezbedimo maksimalan užitak.

U prijatnom ambijentu zamka možete se prepustiti rukama naših iskusnih masera koji će Vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti.